A little insight, about our Partners

Untitled Document
a

Partnerët

 
1 N.P Prishtina  Auto Sallon  Cakllavice, Prishtine   
2 A.S Vali NSHT  Auto Sallon  Fushe Kosove  
3 Hyundai Auto SHPK Auto Sallon  Cagllavice, Prishtine   
4 Porsche Kosova sh.p.k. Auto Sallon  Cagllavice, Prishtine   
5 Auto Sherreti Auto Sallon  Prishtine -Ferizaj   
6 Auto Sallon Alberti Auto Sallon  Cagllavice, Prishtine   
7 Rofix SHPK Material Ndertimor  Volljak,  Kline  
8 Al Trade Material Ndertimor  Veterrnik, Prishtine  
9 N.N.T. Shpëtimi 5  Material Ndertimor  Arberia, Prishtine  
10 NTP Mobileria Dekra Mobileri, Kuzhina  Vushtrri  
11 N.P.T. EFAL Mobileri, Kuzhina  rr. Fitorja, Podujeve  
12 ART DESIGN SHPK Mobileri, Kuzhina  rr. Bajram Bahtiri, Prishtine  
13 Berto Mobileri, Kuzhina  Vushtrri  
14 NTP. Alples - Kos Mobileri, Kuzhina  Magj. Prishtine - Shkup  
15 Bini Sh.p.k. Mobileri, Kuzhina  Vushtrri  
16 NTP. Wolker Mobileri, Kuzhina  Rr. Mbreti Bardhyl, Prishtine  
17 DPZ. Kenti Mobileri, Kuzhina  rr. Fitorja, Podujeve  
18 NTP. Naimi  Mobileri, Kuzhina  Banulle, Lipjan  
19 NTP. XHP Dea Aparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutike Kuzmin, Fushe Kosove  
20 NTP. Yesspharma Aparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutike Rr. Ahmet Krasniqi, Prishtine  
21 Atom Med NTSH Aparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutike Rr. Idriz Islami, Ferizaj  
22 Comtrade Computers O.K Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj.  Rr. Eqrem Qabej, Prishtine  
23 DPSH. Amar Com Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj.  L. Dardania, Prishtine  
24 NTP. Data Project Electronics  Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj.  Prishtine-Fushe Kosove  
25 NTP. Office "Computers" Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj.  Rr. Eqrem Qabej, Prishtine  
26 Te Duli  Prodhim: Dyer -Dritare PLASTIKE  Vushtrri  
27 NP. Plast Al-Desing Prodhim: Dyer -Dritare PLASTIKE  Rr Vellezrit Fazliu, Prishtine  
28 Capital Group SHPK  Prodhim: Dyer -Dritare PLASTIKE  Magj. Prishtine - Mitrovice  
29 NPT. Visari  Tepiha Veterrnik, Prishtine  
30 Barnatore Bujqesore Agro-Celina Paisje Bujqesore dhe tjera Fsh. Celine, Rahovec .
31 NTP. Haxhijaha Paisje Bujqesore dhe tjera rr. Xhelal Hajda, Rahovec .
32 Contanti Generators SHPK Gjeneratora Fsh. Sllatine e Vogel, Fushe Kosove  
33 Besplay  IT - Programe te Ndryshme, etj. rr. Bajram Kelmendi, Prishtine  
34 AIGC LLC Lend e Pare per prodhime plastike Fsh. Vragoli, Fushe Kosove .